Hogyan válasszunk bébijátékot gyermekeknek?

Baba játék

Hogyan válasszunk bébijátékot gyermekeknek?

A szülők nagy része már a legkisebb korban igyekszik olyan játékokat adni a gyermekei kezébe, ami nem csak szórakoztatja, hanem a képességeit és készségeit is fejleszti. Számtalan ismert márkájú bébijáték termék kapható, de érdemes körülnézni azok között is, amik nem annyira marketingelt, de jó minőségű játékok kedvezőbb árakon

Csak a márkás bébijáték megfelelő?



A nagyobb márkák, mint a FisherPrice, Vtech vagy a Bburago nagyon jó minőségű termékeket gyártanak, de a márkának értéke van, ezért magasabb az ára. Mivel a kisbabák gyorsan kinőnek mindet, ruhát és játékot is, ezért érdemes végiggondolni, hogy a többi, hasonló termék megfelel-e. A nagyobb boltokban kapható termékek szintén jó minőségűek, de kevesebbet kell költeni marketingre, így jóval kedvezőbb áron kaphatóak.

Winfun Tanulj velem elefánt bébijáték



Más hasonló beszélő bébi plüssjátékhoz hasonlóan ez a plüss is interaktív, tud beszélni ha a különböző testrészeit megnyomják. Ez egy kék cuki plüss elefánt, amelynek a lábai és óriási fülei érzékenyek, ha megnyomják a kiválasztott részt, akkor számokat, hangokat ad ki, természetesen MAGYARUL. Összehasonlítva a többi hasonló interaktív plüssel sokkal kedvezőbb az ára.
Érdemes kipróbálni a kiváló minőségű Winfun baba játékokat

Megosztás