Ma: 1029 db ingatlan apróhirdetést talál weboldalunkon.

Vissza a főoldalra
Feladás
Módosítás / törlés
Regisztráció
Belépés
Fotóalbum
Keresés közvetítőkkel
Hírlevél
Ingatlanjogi fórum
Hirdetési árak
Médiaajánlat
E-mail
Á.SZ.F.
Szexpartner kereső


"
IngatlanSziget hírlevél, a http://www.ingatlansziget.hu kiadásában
2003, 1. szám

Üdvözöljük hírlevelünk olvasói között!

Tartalom:
I., IngatlanSziget fizet a hirdetőknek!
II., Ingatlanjogi fórum ismertető
III., Befektetési lehetőség Horvátországban
IV., Adviser hírek
V., Lakáshitel információ
------------------------------------------------------------

I., IngatlanSziget még mindig fizet a hirdetőknek!
Miről is van szó? Azon ingatlanközvetítő cégeknek, akik 2003. január 23, és 2003. február 20 között regisztrálják cégüket a www.ingatlansziget.hu weboldalon, és legalább 30 apróhirdetést feladnak, 5000 Ft-ot írunk jóvá a regisztrációhoz tartozó virtuális számlájukon. A jóváírt összeget az IngatlanSziget bármely fizetős szolgáltatásra fel lehet használni. (Egyik szolgáltatás havi alapára sem haladja meg az 5000 Ft-ot!). A jóváírt összeg készpénzre nem váltható. Jogi út kizárva! (Ha elkészült regisztrációja, és feladta a 30 hirdetést, kérjük e-mailben jelezze azt nekünk!)
Regisztráció: http://www.ingatlansziget.hu/regisztracio.php


II., Ingatlanjogi fórum ismertető
Dr. Nagy Zoltán ügyvéd Ingatlanjogi fóruma a www.ingatlansziget.hu –n.
Ügyvédi praxisomhoz igazodva elsősorban az ingatlanok jogával kapcsolatosan várom megoldásra váró kérdésüket. A kérdésfeltevés kapcsán kérem a Tisztelt Érdeklődőket annak figyelembevételére, hogy egyrészről a szükségszerűen nem teljes körű kérdésfeltevés, másrészről pedig a terjedelmi lehetőségek okán a „Ingatlanjogi fórum” nem alkalmas a minden szempontból teljes és helytálló jogi vélemény kialakítására. Tekintsék az általam adott válaszokat segítségnek, iránymutatásnak, de a jogi problémáikkal kapcsolatos végső döntés meghozatala előtt - lehetőség szerint - konzultáljanak jogi képviselőjükkel. Amennyiben úgy ítélik meg, hogy a beazonosításra alkalmas adatokat nem tartalmazó kérdésük sem tárható a nyilvánosság elé, úgy lehetőség van a személyesebb jellegű kérdésfeltevésre a znagy_dr@innosec.hu E-mail címen. Előre is köszönöm, amennyiben az adott probléma megoldásával kapcsolatos eredményeikről, tapasztalataikról ugyanezen a fórumon vagy közvetlen E-mail útján beszámolnak.
Tisztelettel
dr. Nagy Zoltán ügyvéd
Ingatlanjogi fórum: http://www.ingatlansziget.hu/forum.php


III., Befektetési lehetőség Horvátországban
Kihagyhatatlan lehetőség! Horvátország, Brac szigetén, Sutivanban 2003. májusi átadással, 9 apartmanból álló apartmanházban eladó még egy 40 nm-es tengerre panorámás apartman. Akciós ára: 48950 Euro. További információ: http://www.ingatlanapro.hu/adria


IV., Adviser hírek
Letenye felé, a 7-es főúton!
Elmozdulni látszik egy leállított beruházás. 1998-ban, a Balaton délnyugati részét a letenyei határátkelővel összekötő 7-es út ígéretes beruházásának indult a Sávoly település mellett tervezett autóspihenő és kamionterminál projekt, ami régóta hiánycikk ezen az útszakaszon. A terv egyik érdekessége volt a benzinkút és kamionterminálhoz tervezett szabadidő park mely egy kisebb erdő közepére tervezett csónakázótavat is tartalmazott. A terület mellet lévő 140 hektáros területen található jó hőfokú, nagy vízhozamú hőforrás zalakarosi nagyságrendű cél és tranzitturizmus kialakítására alkalmas üdülőközpont létesíthető. E lehetőség fejlesztése is döcögősen halad.
Az autóspihenő épületeinek terve méltón egyesítette az e vidékre – ezen belül néhány elsősorban vendéglátó ipari épületeknél tetten érhető egyedi stílust –, amelyre az arrafelé autózók már felfigyelhettek.
További információ: http://www.adviser.hu/index.php?action=hir&id=14


V., Lakáshitel információ
Lakáshitelhez szeretne jutni? Vegye igénybe az L Faktor Kft. szolgáltatását! További információ az info@innosec.hu E-mail címen vagy a 06-20-537-09-06 telefonon.

Megjelent: 2003-01-23

<<< vissza az előző oldalra

(c) 2002-2018 Hyperweb Informatikai Kft. - Minden jog fenntartva!